Caraş-Severin, Romania

VĂLIUG – Este povestea halucinantă a unui tânăr de 27 de ani, care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier din zona comunei Văliug și care i-a jignit pe jandarmi, tratându-i ca pe propriii argați, pretinzând să i se aducă haine, mâncare și țigări…

Totul s-a întâmplat după trecerea în Noul An, undeva în jurul orei 1.53, când patrula de jandarmi montani care era în misiune în Văliug a fost ghidată să se îndrepte, potrivit coordonatelor, într-o zonă împădurită, greu accesibilă, pentru că un bărbat rămăsese împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

„Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!“, asta spun jandarmii că a cerut tânărul aflat la ananghie, în plină noapte, în pădure, în pofida restricțiilor de circulație existente. „La ora 3.02, jandarmii montani au ajuns la fața locului, unde au găsit persoana în cauza doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos. La sosirea forțelor de ordine, tânărul a manifestat un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări“, informează jandarmii.

Și dacă au constatat că micul prinț nu era rănit, dar avea o ușoară hipotermie, l-au transportat până la intrarea în Reșița, de unde a fost preluat de Ambulanță. N-a scăpat însă nici de consecințe, fiind sancționat contravențional. A scăpat ieftin, am zice, cu doar 300 de lei pentru injurii și expresii jignitoare.

JCS-A.M.

https://fb.watch/2L2FcjaPIa/