Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – O depăşire neregulamentară pe strada Libertăţii din Caransebeş s-a sfârşit prost, doi tineri ajungând la spital.

Protagonistul incidentului, un caransebeşean de 19 ani, a încercat să depăşească maşina condusă în faţa sa de un tânăr de 18 ani din Luncaviţa, trecând peste linia continuă. Numai că autoturismul depăşit a virat la stânga, în intersecţia cu strada Efrem Zacan, fiind lovită de maşina din spate. „În urma coliziunii, autoturismul angajat în depăşire a derapat continuând deplasarea spre dreapta până la intersecţia cu strada Primăriei unde a ieşit de pe carosabil, a lovit şi rupt un stâlp metalic de susţinere a semaforului şi a rămas imobilizat pe trotuar“, ne informează Poliţia judeţului.

Din autoturismul condus de protagonistul incidentului au fost răniţi doi pasageri, unul de 19 ani, tot din Caransebeş, celălalt de 18 ani, din comuna Sacu, ambii fiind transportaţi la Spitalul Municipal, doar primul dintre ei fiind transferat la Urgenţe, la Timişoara, celălalt refuzând internarea.

Oamenii legii au stabilit că, în seara de 15 martie, în jurul orei 20.00, într-un bar din Caransebeş, tânărul din comuna Sacu a furat cheile maşinii de la proprietar (cu care era rudă), după care a sustras autoturismul şi l-a condus prin municipiu, deşi n-avea permis de conducere. Ulterior, i-a dat cheile maşinii tânărului care a făcut accidentul, care avea permisul de conducere suspendat. Acum, protagonistul incidentului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul având permisul suspendat, iar tânărul din Sacu pentru conducerea unui vehicul fără permis şi furt între rude.

Foto: Facebook