Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Tinerele sub 16 ani interesate să performeze în acest sport au şansa unei secţii de volei nou înfiinţate la Reşiţa! 

Unul dintre proiectele discutate recent în Consiliul Local Reşiţa a fost legat de volei.

„Vom face volei la Reşiţa, a exclamat Ioan Popa, primarul Reşiţei. Deci m-am trezit cu o echipă de volei fete, copii până în 16 ani, care performează foarte bine şi sunt legitimaţi pe un club din Caransebeş. Am spus-o şi în şedinţă, e destul de ruşinos, cel puţin jenant pentru noi, ca oraş, să activăm sub numele clubului de volei din Caransebeș. Şi atunci am decis foarte rapid să creăm o secţie de volei în interiorul Clubului Sportiv Muncitoresc Reşiţa. Şi pur şi simplu s-a aprobat prin intermediul colegilor noştri consilieri“.

Edilul spune că a aflat târziu despre problemă, dar a îndreptat lucrurile, supunând votului consilierilor şi înfiinţarea unei funcţii contractuale de execuţie pentru antrenor-coordonator-volei, studii medii, conform cerinţelor pe care le presupune secţia de volei. Din discuţiile purtate în şedinţă am putut afla că este vorba despre un profesor de sport care vine din Caransebeş, pe un post cu jumătate de normă.

JCS-A.M.