Se toarnă covor asfaltic pe DN 68 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În această perioadă, în continuarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor naţionale din judeţul nostru, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara derulează operaţiuni de întreţinere periodică pe DN 68 Oțelu Roșu – Bucova!

„Se fac lucrări de așternere de covor asfaltic pe următoarele sectoare: kilometrul 21+490 de metri – kilometrul 26, intersecția Poiana Mărului – Zăvoi; kilometrul 32 – kilometrul 33+780 de metri – Valea Bistrei; kilometrul 43 – kilometrul 44+700 de metri – Bucova – limită de județ cu Hunedoara. Contractul, în valoare totală de 6.278.501 lei, a fost semnat pentru 59.000 de metri pătraţi covor asfaltic BA16, în lungime totală de 22,8 kilometri, cu frezare, grosimea covorului asfaltic fiind de 4 centimetri, urmând a se aplica marcaje rutiere speciale pe 3.150 de metri pătraţi“, informează Instituţia Prefectului.

Lucrările, care au demarat în 19 octombrie, sunt realizate în proporţie de 30%, urmând să fie încheiate în aproximativ două săptămâni, în funcţie de condițiile meteo. La recepţie – ca să se asigure de calitatea lucrărilor şi de respectarea contractului –, au promis să fie atât Cristian Gâfu, prefectul judeţului, cât şi Horaţiu Simion, directorul DRDP Timişoara.

JCS-A.M.