Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reşedinţa judeţului va înflori la propriu, pentru că au fost începute lucrările de pregătire a terenului pentru plantare a florei de sezon.

În cursul săptămânii trecute, în municipiul Reşiţa, au fost finalizate lucrările de asfaltare a parcării de pe Calea Caransebeşului nr. 15, pe o suprafaţă de 310 mp, fiind efectuate şi inscripţionările locurilor de parcare.

Zilele acestea sunt în curs de execuţie lucrările de pregătire pentru asfaltare a parcării din zona Aleii Constructorilor, pe o suprafaţă de 1.200 mp. Până în prezent, a fost introdusă reţeaua de preluare a apelor pluviale.

Potrivit municipalităţii, la spaţiile verzi amenajate din oraş au început lucrările de pregătire a terenului în vederea plantării florei de primăvară, urmând a fi plantate diferite specii de flori precum dalia, salvia, lavanda, petunia, begonia, verbena, portulaca, ageratum, coleus, celosia, gazania, gaillardia, tresine, delphinium. Florile sunt produse la sera municipalităţii.

Toate aceste lucrări sunt efectuate, în regie proprie, de către Serviciul Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire, conform graficului şi bugetului aprobat de Consiliul Local al municipiului Reşiţa pe anul 2015, se arată într-un comunicat remis redacţiei.