Caraş-Severin, Romania

SLATINA-NERA – În Cheile Nerei, într-un cadru natural de vis, se fac minuni inclusiv în ceea ce priveşte recuperarea leziunilor provocate de noul coronavirus! 

Clinica de Recuperare Oncologică Nera, situată în localitatea Slatina-Nera, comuna Sasca Montană, la 22 de km de Oraviţa şi 77 km de Reşiţa, deţine 45 de locuri, bolnavii diagnosticaţi cu cancer în primele faze beneficiind aici de tratamente personalizate. Graţie aparaturii de ultimă generaţie, se pot trata sau ameliora nu doar afecţiunile oncologice, hemoragice, ADHD și AUTISM (alături de alte afectiuni neurologice), bolile autoimune, anemiile severe, migrenele severe ş.a., ci şi leziunile pulmonare provocate de Covid-19 se recuperează prin terapia cu oxigen sub presiune.

Clinica deţine cea mai performantă cameră hiperbară din România, singura din Banat, care face adevărate minuni, de terapia cu oxigen putând beneficia mai multe persoane deodată. Această terapie nu necesită medicamente, poate rezolva sensibilitatea crescută la afecțiuni a plămânilor (condiție post Covid-19) și elimină starea de oboseală constantă. Practic, leziunile pulmonare provocate de Covid-19 se recuperează în foarte scurtă vreme prin terapia cu oxigen sub presiune. Cineva care a făcut şedinţe de oxigenoterapie în camera hiperbară de la Târgu-Mureş comenta că, într-adevăr, face minuni.

Pe pagina de Facebook a centrului de recuperare se precizează că se fac deja rezervări, fiindcă această cameră hiperbară multiloc îşi deschide porţile în data de 6 ianuarie 2021. Întrucât programul nu este decontat prin Casa de Asigurări de Sănătate, şedinţele se fac contra-cost, iar pe bază de programare, cei care îşi rezervă locuri până în data de 31 decembrie 2020, beneficiază de preţuri promoţionale şi cadouri surpriză. Informaţii suplimentare se pot obţine accesând www.clinicanera.ro sau la tel. 0355 401 393.

JCS-Alexandra Gorghiu