Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reşiţenii care au trecut zilele acestea pe lângă Gara Reşiţa Sud au avut surpriza să constate că parcarea din spatele obiectivului este îngrădită, iar „bariera“ improvizată la intrarea în perimetru a fost legată cu sârmă. Şi totuşi nu este vorba despre vreun nou administrator de parcări cu plată, ci de o investiţie a municipalităţii.

Consiliul Local Reşiţa şi Compania Naţională de Căi Ferate au încheiat un acord de parteneriat în luna mai 2009 pentru modernizarea Gării Reşiţa Sud. De atunci, au trecut mai bine de doi ani şi nu s-a întâmplat nimic. Zilele trecute, însă, reprezentanţii municipalităţii au predat amplasamentul pentru realizarea lucrărilor.

Acestea urmăresc „îmbunătăţirea calităţii serviciilor pentru călători prin reamenajarea clădirilor staţiilor de cale ferată, facilitarea accesului la staţie prin parcări, integrarea staţiei în spaţiul urban şi reamenajarea zonei adiacente gării“, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei. Contrar zvonurilor, nu este vorba despre nicio gară nouă.

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Am vazut multe tari in UE care nu au nici un angajat in gara ! ATM-uri, Slot-Machine si CCTV si atat ! De la CheFeRe ar trebui sa zboare toti angajatii…si asa acum au ramas numai pilosii !

Adaugă comentariu