Se asfalteaza strazile Caransebesului - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Reabilitarea tronsonului de drum care taie municipiul de la un capăt la altul a început de câteva zile

Chiar dacă ușor în întârziere, lucrările au demarat pe Calea Severinului, unde se decoperteaza vechiul strat de asfalt și se toarnă unul nou, ceea ce face ca circulația să se desfășoare mai lent.

„Am întârziat puțin, am așteptat finalizarea lucrărilor de introducere a canalizării pentru că nu avea niciun rost să asfaltăm și apoi să spargem iarăși șoseaua. Asfaltarea va continua și pe Calea Orșovei, astfel că de la intersecția BCR și până la ieșirea spre București se va circula în acest an în condiții excelente. Dacă vremea va permite, vom continua și reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu. Lucrările de asfaltare sunt realizate din fondurile pe care le-am economisit din taxa de tranzit, încasată în perioada cât centura de ocolire a fost închisă iar mașinile de mare tonaj au distrus tronsonul Calea Severinului – Nicolae Bălcescu”, a expicat primarul Marcel Vela.

Municipalitatea face și un apel către conducătorii auto. Pentru a se evita aglomerările în trafic, cei care sunt doar în tranzit sunt rugați să evite interiorul Caransebeșului și să circule doar pe centura de ocolire.