Caraş-Severin, Romania

HERCULANE – Sărbătorile bat la ușă, iar gândul ne zboară la cadrul poveștii de iarnă de pe Valea Cernei. Munți cu creste acoperite cu zăpadă, peisaje spectaculoase și tradiții milenare se împletesc toate cu legendele locale pentru a crea sărbători minunate la munte!

Vacanța la Herculane nu înseamnă doar peisaje, ci și sănătate și relaxare. Sărbătorile la Bacolux Diana Resort înseamnă și terapii cu apă termală, relaxare spa sau o siesta după prânzul bogat de sărbători, într-un jacuzzi sau zona de relaxare cu vedere la munte. Crăciunul este respectat cu toate tradițiile locului și niciodată nu este ratat de Moș Crăciun, care lasă mereu daruri copiilor cuminți pe care îi găsește în vizită. Revelionul din anul acesta este în tematica „ Carnavale de Venetia” și este organizat pentru a aduce culoarea carnavalului la trecerea dintre ani, alături de muzică live, dans și atmosferă de sărbătoare.

Bacolux Afrodita Resort & Spa celebrează Crăciunul ca în copilăria noastră la bunici, cu prânz tradițional afară, unde de pe terasa cu vedere la Munții Cernei vă puteți încălzi și cu un vin fiert. Cei mici pot aștepta venirea Moșului în zona de spa dedicată lor, cu piscină încălzită interioară, salină și tobogan acvatic, ca așteptarea lor să fie mai ușoară. Adulții se pot bucura de cina festivă dar și de relaxare la spa, piscină, bazine calde, saune sau terapii de relaxare. De Revelion, Afrodita vă duce într-o călătorie în jurul lumii cu tematica ”Around the world” ce va îmbina decoruri și arome din destinații celebre de vacanță, pentru ca trecerea dintre ani să fie o experiență spectaculoasă. Muzică live, foc de artificii și revelionul copiilor sunt doar o parte din surprizele pregătite de resort pentru oaspeții lor.

Mai multe detalii despre pachetele de sărbători pregătite la Bacolux Afrodita Resort & Spa și Bacolux Diana Resort puteți afla la numărul: 0371 057 070 sau la adresa de e-mail reservations@bacoluxhotels.ro.

Când vă aflați în vacanță la Herculane iarna aceasta și doriți să vă aventurați în afara confortului spa-urilor, puteți alege să vizitați centrul istoric sau să încercați unul din nenumăratele trasee montane din zonă, cu grade de dificultate diferite. Dacă sunteți iubitori de animale, Herculane dispune și de un centru de echitație, unde începătorii sau avansații se pot bucura de plimbări cu caii sau lecții de călărie. Dacă v-ați plănuit să descoperiți frumusețile Banatului Montan, votat în 2021 Destinația Anului, nu ezitați să vizitați nenumăratele obiective ce se află la distanțe foarte scurte de stațiune precum: Chipul lui Decebal, Morile Eftimie Murgu, Mânăstirea Prislop, Cetatea Medievală a Severinului și multe altele. Multe excursii spre destinații apropiate pot să fie achiziționate și în cadrul resorturilor Bacolux, iar pentru iubitorii de adrenalină există la cele două resorturi și posibilitatea închirierii de ATV.