Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Gimnastul Robert Pașca a câștigat două medalii de bronz la Campionatele Naționale ROMGYM Trophy de gimnastică ale seniorilor, de la București! Celălalt reșițean, juniorul Andrei Titi, s-a clasat pe locul 9 la individual compus!

„Am participat cu doi sportivi la aceste campionate naționale, cu Robert Pașca și cu Andrei Titi. Ambii sportivi au fost crescuți de Clubul Sportiv Școlar Reșița și au fost promovați de Clubul Sportiv Municipal Reșița. Andrei Titi s-a clasat pe locul 9 la individual compus, iar Pașca Robert a concurat la patru aparate, a avut trei finale și a obținut două medalii. Robert a obținut o medalie de bronz la sol, una de bronz la sărituri și locul 4 la paralele. Sunt foarte mulțumit de rezultate, ținând cont că Robert este profesor la Clubul Sportiv Școlar și se mai și antrenează, plus că mai ia și medalii la competițiile la care participă. Andrei Titi este în formă bună, dar a concurat cu seniorii. Este altă ligă la seniori. La sol a ratat, acolo avea șanse să prindă finala, dar este destul de greu la el. A avut o evoluție bună, dar încă mai are de crescut ca să poată să se bată cu campioni mondiali”, a declarat antrenorul Robert Bălan.

Legat de competițiile viitoare, Bălan a mai adăugat: Avem la sfârșitul lunii noiembrie Campionatele Naționale individuale și pe aparate pentru juniori. Acolo trebuie să fie concursul lui Titi. La acest turneu vom merge cu șase juniori, iar acesta va fi ultimul concurs oficial din acest an”.

Secția de gimnastică este în căutarea tinerelor talente, iar mai nou clubul are și două grupe de fete. Ca un lucru inedit, am dat drumul și la două grupe de fete. Așteptăm la sală fetițe cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, de luni până vineri, de la 12:30 la 14:00. Pentru băieți, programul este zilnic de la 16:30 la 17:30, la sala de gimnastică de la CSȘ Reșița”, a încheiat Bălan.

JCS-Ștefan Moraru