Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Atleții de la CS Universitatea Reșița, 13 clasări pe podium la Cupa României de marș de la Craiova.

Atleții de la CS Universitatea Reșița au participat cu succes la Craiova, la întrecerile Cupei României de marș, individual și pe echipe, la juniori III, II, I, tineret și seniori. Cu 13 medalii au revenit acasă atleții pregătiți de Iosif Măzăran, Rudolf Csunderlik și de directorul CSU Reșița, Octavian Măzăran.

Dintre acestea, cinci au fost de aur, două de argint și șase de bronz. Florin Știrbu a cucerit a medalia de aur la tineret și pe cea de argint la seniori. Un alt mărșăluitor, Gabriel Băhneanu, a intrat în posesia medaliei de bronz la tineret. Cei doi atleți, împreună cu Robert Lațcu, au alcătuit echipa CSU Reșița, medaliată cu aur la tineret și cu argint la seniori. Nicolas Gherginescu a ocupat locul al treilea la juniori III, pe aceeași poziție situându-se Remus Rădoi la juniori II. Echipa CSU Reșița formată din Remus Rădoi și Alexandru Moțățăianu a obținut patru medalii, la patru categorii de vârstă diferite: aur la juniori II; aur la juniori I; argint la tineret; bronz la seniori. O altă echipă CSU Reșița, în componența Ionuț Cireșan și Samuel Poliță, a obținut bronzul atât la juniori II, cât și la juniori I.

Să remarcăm și comportări bune ale fetelor de la CSU, Lăcrămioara Căruceriu la junioare II, iar Denisa Zota la junioare III. Dintre cluburile participante la competiție, CSU Reșița a obținut cele mai multe medalii, 13 la număr, urmată de clubul din Suceava, cu nouă medalii. „Rezultatele sunt mulțumitoare, se vede că sportivii noștri au muncit la antrenamente“, a spus directorul CSU Reșița, Octavian Măzăran.

Unii dintre atleții de la CSU Reșița au dublă legitimare cu Clubul Sportiv Municipal Reșița și Liceul Teoretic „Traian Vuia“ Reșița, instituții cu care CS Universitatea Reșița are relații foarte bune de colaborare.