Caraş-Severin, Romania

MAPAMOND. Anunțul a fost făcut de purtătorul ei de cuvânt, potrivit căruia legendara cântăreață a murit în pace, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, în apropiere de Zurich!

Considerată un adevărat simbol al muzicii soul și rock’n rol, Tina Turner a fost cunoscută pentru performanța scenică explozivă și pentru numeroase hituri, printre care „The Best”, „Proud Mary”, „We Don’t Need Another Hero. „Private Dancer” sau ”What’s Love Got to Do With It”. Artista a vândut în întreaga ei carieră peste 100 de milioane de discuri.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a Tinei Turner. Cu muzica ei și pasiunea fără limite pentru viață, a încântat milioane de fani din toată lumea și a inspirat viitoare staruri. Ne luăm rămas bun de la o prietenă foarte bună care lasă în urmă uriașa ei moștenire: muzica ei. Inimile noastre sunt alături de familia ei. Tina, ne vei lipsi enorm!”, a fost și mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a celei care a fost supranumită „regina rock and roll-ului”.

FOTO: Facebook Tina Turner Official