Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Primarul Nicuşor Vasilescu şi-a exprimat speranţa că va avea şi sprijinul actualului ministru al Dezvoltării.Jurnal CS a mai scris despre proiectele mari care se vor derula în acest an în staţiunea de pe Cerna, cel mai important fiind cel ce vizează dezvoltarea unui Aquaparc. După demisia ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, mai mulţi cititori din Băile Herculane ne-au întrebat dacă vor mai avea parc acvatic în oraşul lor. Pentru a le oferi un răspuns, l-am întrebat pe primarul Vasilescu ce se întâmplă cu proiectele susţinute de ministrul Udrea.

„Proiectele vor continua. Profit de întrebarea dvs pentru a-i mulţumi încă o dată doamnei ministru pentru tot sprijinul oferit şi pentru toată susţinerea pe care a arătat-o locuitorilor acestei staţiuni. Sunt sigur că vom găsi înţelegere şi la actualul ministru. Despre parcul acvatic vreau să vă spun că se va realiza aşa cum am promis. Luni, 13 februarie, vom anunţa câştigătorul licitaţiei. A durat atât de mult pentru că a trebuit să analizăm cinci oferte, ce însumau 10.000 de pagini“, ne-a declarat primarul staţiunii.

Edilul oraşului de pe Cerna a mai precizat că în jurul datei de 20 februarie va avea loc şi licitaţia pentru proiectul de canalizare şi alimentare cu apă în staţiune. „De asemenea, a fost aprobat caietul de sarcini pentru cadastrarea oraşului, iar licitaţia pentru realizarea acestuia are loc tot la finele acestei luni. Da, îmi asigur concetăţenii că proiectele vor avea continuitate“, ne-a asigurat Vasilescu.

Nina Curiţa

Enable referrer and click cookie to search for pro webber