Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Recent, Mihaela Drăgilă, primarul comunei Lăpuşnicu Mare, a semnat la Ministerul Dezvoltării contractele pentru două proiecte în valoare totală de peste 10 milioane de lei!

Siguranţa cetăţeanului şi eficientizarea energetică a clădirilor s-au regăsit pe lista de priorităţi a primarului din Lăpuşnicu Mare, Mihaela Drăgilă. De curând, primăriţa acestei comune a semnat, la Ministerul Dezvoltării şi Lucrărilor Publice, contractele de finanţare pentru două proiecte importante, prin programul naţional de investiţii „Anghel Saligny. „Am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), pe Programul «Anghel Saligny», două proiecte privind eficientizarea energetică a primăriei și monitorizarea video în comuna Lăpușnicu Mare pentru siguranța cetățeanului, în valoare totală de 10.000.986,51 lei. Este un nou pas pentru dezvoltarea localității noastre, un succes pe care îl împart cu bucurie cu cetățenii comunei.“, a declarat Mihaela Drăgilă.

Lucrările pentru reabilitarea sediului unde funcţionează primăria vor începe în curând, iar activitatea funcţionarilor se va desfăşura în incinta şcolii din Lăpuşnicu Mare. Totodată, primăriţa s-a evidenţiat şi prin alte inițative concretizate în proiecte ce sporesc nivelul de trai al cetățenilor. De pildă, sistem de canalizare în toată comuna, obiectiv pentru care s-a obţinut deja finanţare de la Guvern, lucrările fiind execute prin trei proiecte importante.

JCS-Nicoleta Moraru

Adaugă comentariu