Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Trei pompieri cărășeni, parte a lotului sportiv reprezentativ al IGSU, au participat la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al MAI. Campionatul a fost organizat la Târgu-Jiu, în incinta Stadionului Municipal, unde fiecare armă din cadrul MAI a trimis un lot reprezentativ!

Maiorul Ilie Cosmin Sorin, șeful pompierilor caransebeșeni, a obținut medalia de aur la ambele probe la care a participat, respectiv: 1500 m și cros 3000 m, la categoria +45 ani.

După ce au dat dovadă de multă perseverență și rezistență, la finalul competiției, ceilalți doi pompieri cărășeni care au participat la competiție au reușit să se claseze după cum urmează: Plt. Maj. Lupșac Laura Maria a obținut locul IV la proba de 800 m și locul VI la proba de cros 2000 m, la categoria +35 ani, iar sld. Arjocan Denis s-a clasat pe locul IV la proba de viteză 100 m, la categoria -35 ani.

„Reușitele colegilor noștri au contribuit la clasarea pe locul I a lotului sportiv reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Suntem foarte mândri de ei și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat!”, au transmis cei de la ISU Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru