Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Oamenii legii au câștigat campionatul organizat de Ziua Poliției Române!

Competițiile sportive organizate de Ziua Poliției, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, au continuat joi cu campionatul de minifotbal, la care s-au înscris 13 echipe de la structurile de poliție din tot județul. Echipele polițiștilor cărășeni au jucat în paralel la sălile de sport ale Liceului de Arte „Sabin Păuța“ și Colegiului Național „Mircea Eliade“ din Reșița.

În semifinale au intrat echipele de la Poliția Orașului Moldova Nouă și Poliția Stațiunii Băile Herculane, iar finala a fost jucată de echipa Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cea a Poliției Municipiului Reșița.

Echipa care a câștigat cupa și titlul de campioană de anul acesta este echipa Poliției Municipiului Reșița, care i-a plasat pe câștigătorii din ultimii doi ani, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pe locul al doilea de data aceasta. Iar locul al treilea a fost ocupat de colegii de la Moldova Nouă, care au luptat până în ultima secundă pentru un loc pe podium.

De asemenea, au fost acordate premii speciale pentru cel mai bun portar, care a revenit portarului echipei Poliției Municipiului Reșița, cel mai bun jucător, tot de la Poliția Municipiului Reșița, iar golgheterul competiției a fost un coleg de la Poliția Orașului Moldova Nouă, echipa ce a câștigat acest titlu și anul trecut.

„Toți participanții au fost felicitați de șeful inspectoratului, iar câștigătorii au fost recompensați cu diplome, cupe, medalii și premii constând în echipamente sportive, asigurate de asociațiile profesionale, sportive și organizațiile sindicatele. Felicitări tuturor echipelor și participanților! Așteptăm proxima ocazie pentru cei care se simt pregătiți să își ia revanșa. Anul acesta, pe 25 martie, avem mândria de a aniversa 202 de existență a Poliției Române, instituție de bază a societății românești, aflată în permanență în slujba cetățeanului.“, transmite Poliția județului.

JCS-A.M.