Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Pe Componenta 10-Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, administraţia locală din Oraviţa a semnat noi contracte de finanţare pentru reabilitarea energetică a clădirilor din oraşul de pe Valea Caraşului!

Mai exact, este vorba de patru contracte care vizează reabilitarea clădirii Casei de Cultură, a Spitalului Orăşenesc, a sediului primăriei, precum şi a imobilului unde funcţionează APIA şi Oficiul de Cadastru. Valoarea totală a contractelor se ridică la peste 28 milioane de lei.

„S-au semnat contractele de finanțare pentru patru proiecte: reabilitarea energetică a Primăriei Oravița – valoare proiect 10.816.944 lei; reabilitarea energetică a Casei de Cultură – valoare proiect 3.333.455 lei; reabilitarea energetică a Spitalului Orășenesc Oravița – valoare proiect 12.952.608 lei; reabilitarea energetică a clădirii unde își au sediul APIA și Cadastrul, clădire aflată în proprietatea Primăriei Oravița – valoare proiect 1.871.413 lei.“, a precizat Costel Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița.

JCS-Nicoleta Moraru