Caraş-Severin, Romania

ANINA – Încă o „valoare“ întoarsă în țară a fost prinsă de polițiștii cărășeni, la sfârșitul săptămânii trecute. De această dată a fost vorba despre un bărbat de 26 de ani, urmărit internațional, care era căutat de autoritățile din Luxemburg, fiind bănuit de săvârșirea de infracțiuni de furt și înșelăciune pe teritoriul statului luxemburghez!

Omul circula cu autoturismul, într-o seară, pe strada Uzinei din Anina, când a fost tras pe dreapta de oamenii legii. Poliția județului detaliază: „La verificarea documentelor prin intermediul aplicației eDAC, polițiștii au stabilit că pe numele conducătorului auto era emis un mandat european de arestare. Bărbatul a fost preluat de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și a fost prezentat procurorului de serviciu de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.“

Ulterior, a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, pentru dispunerea măsurii arestării preventive, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

JCS-A.M.