O noua infrangere pentru voleibalistii caransebeseni - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeș a suferit cea de-a treia înfrângere din acest început de sezon, de data aceasta una severă, pe terenul vicecampioanei Municipal Zalău.

Deși sperau la cel puțin un punct, elevii lui Pavel Craia, fără centrul Fabian Birău care nu a putut fi recuperat până la ora jocului, au fost depășiți clar de ardeleni, aceștia necedând nici măcar un set.

Caransebeșenii au intrat foarte bine în meci și au condus pe toată durata primului set, la 24-21 având chiar și 3 mingi de set, nefructificate însă. Au urmat apoi alte 3 mingi pentru a închide setul, și acestea ratate, iar zălăuanii au avut nevoie doar de una pentru a face 1-0, după 29-27. A urmat apoi o cădere inexplicabilă a bănățenilor, care au cedat fără drept de apel următoarele două seturi, câștigate de vicecampioni la 17 și la 14. Scor final 3-0 pentru Municipal Zalău, iar Volei Club Banatul rămâne în partea înferioară a clasamentului Diviziei A1. Banatul a început cu Vânătoru, Borota, Filip, Aleksic, Oprişor, Sormaz şi Jovic (libero), pe parcurs intrând Lung şi Teleleu.

„Am început foarte bine, determinați, dar ne-am blocat la mingile de set când s-au greșit două servicii. Dacă am fi câștigat primul set, puneam presiune pe zălăuani și poate altfel s-ar fi desfășurat jocul. Așa, i-am băgat în meci și am căzut inexplicabil în următoarele două seturi, când nu ne-a mai ieșit nimic. Nu înțeleg aceste căderi, la valoarea și experiența unor jucători de-ai noștri. Poate că și oboseala, cu deplasări la Galați și Zalău în doar câteva zile, și-a spus cuvântul, dar asta nu scuză cu nimic evoluția noastră”, a spus Craia după jocul de la Zalău.

Pentru Banatul urmează un alt meci de foc, pentru că sâmbătă vine în Polivalenta din Caransebeș campioana en-titre, Tomis Constanța.