Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Săptămâna a început pentru reşiţeni cu binecunoscutele lucrări la reţelele de apă şi canalizare, cartierul Câlnic trecând şi printr-o avarie care, pentru câteva ore, i-a lăsat pe localnici fără apă.

La categoria lucrări edilitare, săptămâna aceasta, Serviciul Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului, de Iluminat Public şi Deszăpezire Consiliului Local finalizează asfaltarea parcării de pe Aleea Constructorilor, pe o suprafaţă de 1200 mp şi se pregăteşte asfaltarea parcării de pe strada Libertăţii nr. 2, în suprafaţă de 480 mp.

„Menţionăm că săptămâna aceasta se vor executa şi lucrări de marcare a locurilor de parcare, pentru a se da în folosinţa cetatenilor din zonă“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

1 Comment

  1. Pe str. Libertății, nr.2 ar trebui separate clar traficul pietonal de traficul auto. In zona isi au sediul o firma de curierat rapid (cu o flota auto impresionanta si un trafic pe masura), o scoală de șoferi, un magazin auto si un cabinet oftalmologic. In plus zona este singura prin care se face tranzitul pietonal dinspre zona centrala municipiului si zona veche. Numai o minune a făcut ca pana acum sa nu fie înregistrat un accident grav in zona, pentru ca fiecare parchează cum vrea iar pietonii fac slalom mai ceva ca pe Semenic… Sper ca actuala situație sa nu se perpetueze, respectiv traficul auto amestecat cu cel pietonal, si sa se separe clar cele doua categorii. Sa nu uitam ca pe aici trec si elevii pedestri ce merg la Sc.Gen.2 si „Bastilia” !

Adaugă comentariu