Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Șeful administrativului reșițean rememorează întâlnirea cu Vitali Klitschko, primarul Kievului, și cu Vladimir, fratele acestuia!

„Am avut onoarea și bucuria de a da mâna cu frații Klitschko în urmă cu 10 ani, când se antrenau în Campusul Sportiv din Tirol. Ne vedeam zilnic la micul dejun, apoi participam la antrenamentele lor, care erau deschise cu turiștii cazați în hotelul respectiv. Multipli campioni mondiali, oameni modești, inspiraționali. Astăzi puteau fi în orice loc din lume, la adăpost de război. Vitali e primarul Kievului de opt ani și Vladimir îi stă alături. Pur și simplu impresionant! Respect!“, apreciază Ioan Popa, primarul Reșiței.

Edilul a postat mesajul pe o rețea de socializare, însoțit de un clip intitulat „Până la urmă, iubirea și unitatea înving întotdeauna“, cu Vitali și Vladimir Klitschko, realizat pentru data de 25 martie, când Vladimir a împlinit 46 de ani. „În 25 martie, acum 46 de ani, l-am întâlnit pe acest tip și suntem încă împreună la Kiev. Suntem împreună pentru că unitatea este puterea noastră și pentru că binele învinge întotdeauna răul“, spune Vladimir, fratele primarului Kievului. Vitali încheie prin a-i ura fratelui său „La mulți ani!“, mulțumindu-i mamei pentru cel mai bun dar pe care l-a primit vreodată.

JCS-A.M.