Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Este mesajul pe care Ioan Popa îl adresează concitadinilor pentru momentul trecerii în noul an!

Popa mulțumește reșițenilor pentru înțelegerea, care depășește cele mai optimiste așteptări ale primarului, de care aceștia dau dovadă vizavi de toate lucrările care se fac în oraș. Speranța sa este ca anul viitor primăria să doteze toate școlile din oraș astfel încât elevii să aibă toate condițiile, iar asta să fie o bucurie și pentru dascălii lor. De asemenea, Ioan Popa își dorește ca în 2023 să fie definitivate și soluțiile pentru noul spital județean.

„Eu cred că un oraș are nevoie de educație, sănătate și de o calitate a vieții pentru ca cetățenii care-l locuiesc să fie fericiți. Alături de colegii mei facem tot ce ne stă în putință pentru a realiza aceste trei deziderate. Le doresc reșițenilor un an nou plin de împliniri, cu realizări și multe bucurii. Îi invit sâmbătă seara în centrul orașului”, s-a adresat primarul concitadinilor săi, cu convingerea că sărbătorile de iarnă sunt cel mai potrivit prilej pentru a ne aminti de valori importante precum dărnicia, liniștea, sănătatea și recunoștința pentru tot ce avem.

Așadar, reșițenii sunt invitați mâine seară în centrul orașului pentru a trece în noul an cu concerte live. De la ora 22:30, sunt programate concertele trupelor „The Bandits” și „Vița de vie”, după care va urma focul de artificii!

JCS-I.I.

FOTO: Banatul Montan