Monumentul lui Lucaci, „dezgropat” - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Privind aceste imagini, se observă ușor că opera de artă a lui Nicolae Comănescu își trăiește ultimele zile!

Mai rău ca moartea” și-a intitulat artistul proiectul de împachetare în saci cu nisip a monumentului din Parcul Tricolorului din Reșița. În aceste zile, oamenii primăriei îndepărtează sacii, mulți dintre ei rupți, din care nisipul oricum dăduse pe dinafară. Dacă a fost greu ca sacii să fie așezați în jurul monumentului, se pare că va fi și mai greu să fie dați la o parte.

FOTO: IONEL IVAȘCU

4 Comentarii

 1. rica venturiano Reply

  Promoție:
  Primăria vinde Nisip la sac.
  doritorii se pot adresa, sau pot sa-si incarce sacii singuri intr-o actiun de voluntari

 2. Si artistul doarme? Dupa ce a facut mizeria asta nu o si curata?

 3. Weinhardt Reply

  Sa speram ca pentru viitoarele tampenii numite„ arta neinteleasa”,artistul sa fie sfatuit sa aleaga alt oras,o cariera de piatra parasita sau de ce nu iazul de decantare al fostei intreprinderi Moldomin. Sarbi ar fi incantati daca ar numii lucrarea de acolo „Praful mai rau ca moartea”. Ar putea de asemenea sa sape in centru transee intre terase si ar putea darama un perete al primariei iar la Consiliul Judetean sa sparga geamurile.Lucrarea s-ar putea numii„ Conflict intre institutiile statului” Daca tot suntem in trend cu mediul si poluarea ar putea deserta in centru mai multe camioane cu gunoi si moloz. Lucrarea ar putea fi numita„ Haldina de gunoi cu fantana cinetica” ,sunt sigur ca primarul, ar fi deosebit de incantat si ar acorda artistul cetatenia de onoare a orasului.

 4. „felicitari” celor care si-au dat acordul ptr aceasta mizerie…artistica
  si acum noi toti, platim ptr inlaturarea rahatului, apoi, vom plati din nou, pentru restaurarea monumentului !!!
  Ia vedeti domniilor voastre, cum catre Carrefour cei care inlaturau sacii, au rupt si placile de marmura, (ori cand i-au pus ?!) aceeasi marmura, a ramas acum patata din cauza sarii continuta in nisip si in veci nu se va mai curata, etc. etc
  la asta nu v-ati gandit cand ati semnat aprobarile ??!!!
  BRAVA !

Adaugă comentariu