Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Chiar dacă în unele colțuri ale județului iarna începe să cucerească peisajul, în altele, administrația cărășeană a putut să continue lucrările la drumuri. Ajutați de condițiile meteorologice încă favorabile, cei de la Drumuri Județene au reușit finalizarea lucrărilor de modernizare a DJ 585, Duleu – Limită județ Timiș, pe ambele sensuri de circulație!

Modernizarea va continua pe tronsonul Duleu – Valeapai de îndată ce vremea va permite reluarea lucrărilor, cel mai probabil la 1 martie 2023. „Încă un DJ care nu a văzut niciodată asfaltul, se modernizează. Contractul, semnat în 2019 va fi finalizat în vara lui 2023 . Deocamdată prima porțiune, de la Duleu spre județul Timiș, arată altfel de cum îl știau de 40 de ani cei din zonă.Ca urmare a modernizării Drumului Județean 585, comunitățile rurale beneficiază de o bună accesibilitate către principalele artere de drumuri, care vor satisface nevoile de deplasare și circulație a cetățenilor și a mărfurilor. Lucrările de întreținere și de modernizare a drumurilor județene sunt o prioritate pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Caraș-Severin și se vor desfășura în întregul județ, conform calendarului pe care l-am întocmit”, a declarat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Șeful CJ are o veste bună și pentru porțiunea dintre Răcășdia și Vrăniuț:  „Va fi modernizat. Lucrările vor începe în 2023. În ședința de consiliu din 21 decembrie vom aloca primii bani pentru aceast[ lucrare”.

JCS-A.M.