Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Consiliul Județean a lansat procedura de achiziție a 43 de autovehicule, finanțată cu 30,1 milioane de lei prin PNRR!

Investiția Consiliului Județean, finanțată în cadrul Componentei de „Dezvoltare a rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi“, este împărțită în două loturi. Primul, a cărui valoare estimată este de 13,8 mil. lei fără TVA, vizează achiziționarea a 28 de microbuze cu o capacitatea de 8 + 1 locuri (pentru șofer), pentru transportul elevilor din Armeniș, Bănia, Bozovici, Brebu, Buchin, Bucoșnița, Carașova, Ciclova Română, Dalboșeț, Doclin, Dognecea, Ezeriș, Fârliug, Forotic, Grădinari, Iablanița, Lăpușnicu Mare, Lupac, Ramna, Rusca Montană, Sacu, Sasca Montană, Slatina Timiș, Teregova, Târnova, Turnu Ruieni, Vrani și Zorlențu Mare.

Cele 15 microbuze electrice cu 16+1 locuri ale lotului 2, cu o valoare estimată de 16,3 mil. lei fără TVA vor fi împărțite UAT-urilor Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă, Oravița, Oțelu Roșu, Anina, Băuțar, Berzovia, Cornereva, Prigor și Zăvoi.

De menționat este că, în cazul ambelor loturi, unul dintre locurile pe scaune va trebui să fie amenajat pentru persoane cu dizabilități. Termenul limită pentru transmiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 aprilie 2024.

JCS-Walter Fleck