Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Marius Şandru a fost un om calm, deschis, un dascăl apreciat care a reuşit, sub managementul său, să facă din Şcoala Generală 2 din Reşiţa una de prestigiu!

Lumea învăţământului cărăşean mai pierde un dascăl valoros, un om deosebit: Marius Şandru. Se pare că duminică dimineaţa, în timp ce juca tenis, Marius Şandru a făcut infarct, plecând prea devreme spre Ceruri. De-a lungul carierei sale a fost mentorul a generații întregi de elevi, fiind un reputat profesor de matematică, un bun organizator și manager devotat.

„Și copiii îngerilor au nevoie de profi de mate, probabil asta e explicația pentru care Marius Șandru a plecat azi dintre noi, spre ceruri. Unul din cei mai buni prieteni de-ai mei, profesor de mate și director la Gen.2, a format nenumărate generații de elevi învățându-i nu doar mate, ci mai ales cum să răspândească bucuria în jurul lor. Ajuta de fiecare dată pe toți cei care aveau o problemă, era permanent zâmbitor și căuta cea mai bună soluție în oricare problemă de-a vieții. Să ai drum lin și multă lumină, Marius!“, sunt cuvintele scrise de prietenul său bun, profesorul Ovidiu Badescu.

Dincolo de rezultatele deosebite în carieră, Marius Șandru a fost un om deosebit, caracterizându-l corectitudinea și seriozitatea, a fost un bun colaborator al ziarului Jurnal de Caraş-Severin, încercând mereu să evidenţieze rezultatele elevilor şi colegilor săi în paginile ziarului.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

JCS- Nina Curiţa

3 Comments

  1. Am pierdut azi un frumos model de profesor, parinte, sot si prieten de tenis. I-am admirat puterea si echilibrul in toate momentele fericite sau triste prin care a trecut. A fost un mare domn. Sincere condoleante familiei. Putere copiilor care acum au ramas fara ambii parinti. Trista zi, foarte trista. Macar acum este alaturi de sotia sa pe care a iubit-o enorm. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Adaugă comentariu