Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița vor juca sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17, în Sala Polivalentă, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, în prima etapă a Diviziei A, Seria A!

În Seria A, pe lângă Reșița și Târgu Jiu mai fac parte CSM Oradea, CS Sânnicolau Mare, CSU Politehnica Timișoara, CS Universitatea Craiova, CSM Făgăraș și CSM Odorheiu Secuiesc.

„Începem noul sezon și cred că nu va fi deloc ușor. Avem o grupă destul de grea. Chiar dacă părem favoriți în acest meci cu cei de la Târgu Jiu, asta datorită rezultatelor din sezoanele trecute, am tras un semnal de alarmă că nu suntem câștigători de dinaintea jocului. Băieții se pregătesc foarte bine, atmosfera este bună și acest lucru îmi dă încredere că vom obține toate cele trei puncte. Suntem pregătiți înainte de acest meci, dar și pentru întregul sezon și mă bucur că au revenit și jucătorii accidentați. Doar Rareș Scurt mai are nevoie de ceva timp până să revină, el încă se reface. Toată lumea este aptă pentru primul meci oficial. O să abordăm acest meci la victorie. Fac apel la oamenii care iubesc sportul, nu doar handbalul, să vină la sală și să ne susțină. Eu tot ceea ce pot să promit este că ne vom dărui până în ultima secundă, că vom munci și că vom da 100% pentru a face spectacol și a câștiga acest meci. Nu avem foarte multe informații despre Târgu Jiu, nu știm dacă a făcut transferuri, dacă are alt staff. Nu asta contează, totul depinde doar de noi. Îmi doresc să câștigăm în primul rând toate meciurile de acasă. Va fi foarte important pentru noi orice punct câștigat în acest sezon!”, a declarat Marius Bahan, antrenorul echipei de handbal.

JCS-Ștefan Moraru