Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Nera Bogodinț a învins cu scorul de 3-2 pe CS Oravița, în cadrul etapei a III-a a Ligii a IV-a din Caraș-Severin. Pentru Bogodinț au marcat Casian Doană în minutul 30 și Marian Pisoi în minutele 47 și 50, iar de la Oravița au înscris Lucica Flavius în minutul 26 și Covaci în minutul 83!

„A fost un meci greu și ne asteptam la asta, chiar dacă Oravița venea după două înfrângeri care au fost împotriva ultimelor două campioane județene. Băieții s-au mobilizat bine, s-au dăruit și până la urmă am reușit să ne impunem, având și noroc în câteva faze. Dar norocul face parte din joc. Felicitări băieților noștri, dar felicitări și oaspeților pentru joc. Pe noi ne așteaptă un meci la fel de greu și etapa următoare, la Oțelu Roșu. Vom merge să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc și speram să eliminăm cât mai multe dintre greșelile pe care le facem și să avem o atitudine bună., a declarat Cristian Șodâncă, team managerul de la Nera Bogodinț.

Antrenorul Rafael Lupu, de la Nera Bogodinț, a mizat în acest meci pe: Irimia Valentin, Darius Gliguță, Ion Adrian Stancu, Carol Domondi, Aurelian Bordea, Daniel Amariei, Dragoș Țoțu, Cătălin Covaci, Marian Pisoi, Ionuț Găman și Casian Doană. Rezerve: Manci Ionuț, Adafinei Mădălin, Maginas Angelor, Budai Nicolae, Petru Marcu, Luca Melen și Alin Lupu.

În cadrul aceleiași etape au mai avut loc meciurile: FCS Bistra Glimboca – Minerul Dognecea 4-0, Magica Balta Caransebeș – CS Oțelu Roșu 12-0, ACS Slatina Timiș – Nera Bozovici 2-1, Narcisa Zervești – ACS Mundo Reșița 2-0, CS Moldova Nouă – Viitorul Armeniș 2-1 și CSO Anina – Voința Șoșdea 3-0.

După primele trei etape, cu maximum de puncte se află Magica Caransebeș, Slatina Timiș și Bistra Glimboca. Pe locul IV este Nera Bogodinț cu 7 puncte, urmată de Anina, Bozovici și Moldova Nouă cu câte 6. Fără puncte acumulate sunt Voința Șoșdea, Mundo și Oțelu Roșu.

JCS-Ștefan Moraru