Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Printre componenții lotului național de lupte juniori mici, participanți la stagiul de pregătire centralizată de la Predeal s-au aflat și patru reprezentanți ai școlii reșițene de lupte. S-au antrenat la munte: Erich Loidl, Florin Gafton (ambii de la Clubul Sportiv Școlar Reșița), Gabriel Radu și Casian Bînă (ambii de la Clubul Sportiv Municipal Reșița).

În lotul combinat al juniorilor III și IV, participanți la stagiul de pregătire de la Predeal, s-au mai aflat: Mario Lătăianu (CSS Timișoara), Kristian Biro, Alexandru Matea, Ervin Csiki (toți de la CSS Târgu Mureș), Florin Tripon, Eduard Leonard (ambii CSM Cluj-Napoca), Levente Nichifor (CSM Sf. Gheorghe), Marian Subțirică, Cristian Jeacă (ambii CS Amara), Antonio Iordache, Florin Iordache (ambii CSS Steaua), Ionuț Caraciobanu (CS Poseidon Limanu) și Daniel Sandu (CSS Mangalia). Ședințele de pregătire au fost conduse de antrenorii Florin Dință (CSS Reșița) și Cristian Crăciun (CSM Cluj).

„A fost un stagiu util de pregătire pentru sportivii noștri. Am avut în pregătire aproape toți campionii României la aceste categorii de vârstă, 2002-2003 și 2004-2005. Cantonamentul a fost eficient, am făcut o pregătire fizică foarte bună. De la anul, majoritatea dintre ei vor trece la cadeți, unde sperăm să fie tot pe podium. Mulțumim Federației Române de Lupte pentru susținere, pentru posibilitatea unei pregătiri centralizate a celor mai buni juniori mici”, a spus antrenorul Florin Dință.