Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 18 noiembrie, cu scorul de 4-0, confruntarea cu CSM Jiul Petroșani, din etapa a XIII-a a Ligii 3, Seria a VII-a!  Pentru echipa antrenată de Mircea Manu au punctat Alexandru Avramovici din lovitură de la 11 metri, Alexandru Giurică, Takenori Kawagoe și Cristi Danci!

După victoria cu Jiul Petroșani, Lupacul a înregistrat al treilea succes la rând și vrea revanșa în etapa următoarea cu FCU Craiova 2!

„Concluziile finale sunt acestea care se văd. Am bătut cu 4-0 și am fi putut marca și cel de-al cincilea gol. În fine, ne continuăm forma bună, exact cum am declarat și după meciul de la Turceni. Suntem pe val! Băieții au dat dovadă de caracter, au avut un echilibru foarte bun și au rămas concentrați pe durata întregii partide. Am venit la echipă cu o pregătire mai dură pentru jucători, i-am văzut un pic greoi, am luat la început acele goluri, dar jocul de acum ne dă speranțe la mai mult. Da, pot spune că am revitalizat Lupacul și mă bucur mult pentru acest lucru. În etapa următoare ne deplasăm la FCU Craiova 2 și, după meciul din tur, cred că va fi un meci echilibrat. La meciul de acasă ambele echipe au avut momente bune, dar acum credem că putem să aducem un rezultat pozitiv de acolo!”, a declarat antrenorul Mircea Manu.

Lupac: Mereu, Banac, Săndescu, Giurică, Marius Musteța, Ivașcu, Danci, Jinga, Marian Musteța, Avramovici și Ursu Gabriel.

După 13 meciuri, Voința este pe locul 7, cu 16 puncte, fiind la egalitate Jiul Petroșani și Gilortul Târgu Cărbunești. În etapa a XIV-a, echipa cărășeană va juca pe 24 noiembrie, în deplasare, cu FCU 1948 Craiova 2. În partida din tur, Lupacul a pierdut, acasă, 1-3, cu formația din Craiova.

JCS-Ștefan Moraru