Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Așa va trebui să se lucreze în cartierul Muncitoresc atunci când compania Erbașu va introduce magistrala de apă de 400mm. Asta deoarece PORR-ul este deja în zonă pentru lucrările la tramvai, de unde rezultă necesitatea ca cei doi constructori să stabilească de comun acord modul de lucru!

Afirmațiile îi aparțin primarului Ioan Popa, care s-a referit recent la magistrala care va veni paralel cu linia de tramvai. „Se poate merge pe foraje dirijate, să săpăm fără să mai decopertăm. Pe 250 m se poate trimite țeava pe subteran fără să afectăm infrastructura stradală și să nu frâneze lucrările la tramvai. Magistrala merge din Piața Republicii până la Poșta veche și de-acolo, prin fața protopopiatului, până la podul de la Cultural!”, a spus Ioan Popa.

În vederile sale se află și strada Laminoarelor, despre care e convins că va rezista condițiilor de trafic. „Strada va intra ulterior într-un proces de modernizare în care să scoatem piatra cubică, facem sens unic și amenajăm parcări longitudinale!”, a încheiat primarul.

JCS-I.I.