Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii echipei CS Caraş-Severin vor avea parte de un august de foc. În prima etapă, pe 15 septembrie, reşiţenii vor întâlni formaţia Politehnica Timişoara.

Federaţia Română de Handbal a stabilit luni, 29 iulie, programul turului Ligii Naţionale de handbal masculin, care debutează pe 15 septembrie şi se încheie pe 24 noiembrie. Returul de campionat se va disputa între 16 ianuarie şi 15 martie. Ediţia din acest an a Ligii naţionale va cuprinde un sistem play-off şi play-out, cu meciuri programate între 4 şi 31 mai.

Pentru CS Caraş-Severin, debutul în noua ediţie de campionat înseamnă confruntarea cu rivala din Banat, Politehnica Timişoara, pe terenul formaţiei de pe Bega. Echipa pregătită de Aihan Omer va juca apoi, în ordine, cu Energia Pandurii Tg. Jiu (deplasare), Dinamo Bucureşti (acasă), CSA Steaua Bucureşti (d), CSU Suceava (a), CSM Bucureşti (d), HCM Constanţa (a), HCM Baia Mare (d), ştiinţa Bacău (a), HC Odorhei (d), Potaissa Turda (a).

CS Caraş-Severin a revenit în Sala Polivalentă din Reşiţa, după perioada de pregătire în aer liber, la Stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului. Semifinalistă a ediţiei trecute a Cupei României şi calificată în Cupa EHF, unde va da piept într-o dublă manşă din turul 2 preliminar al competiţiei cu formaţia rusă Kaustik Volgograd, CS Caraş-Severin va avea parte de un august de foc, cu multe meciuri de verificare, inclusiv un turneu în Serbia şi unul în municipiul de pe Bârzava (Cupa Caraşului), antrenorul Aihan Omer intenţionând să joace şi cu adversari din liga a doua, vizate fiind echipele din Oradea şi Vaslui.