Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – Ediția din acest an a competiției Kinder Cup Măureni la fotbal juvenil se va desfășura la finalul acestei săptămâni, fiind așteptate 14 cluburi participante din sud-vestul țării!

Aproximativ 150 de copii născuți în anul 2017 vor lua parte la ediția a IV-a a turneului organizat de Mundo Reșița și de Primăria Măureni.

„Ca o premieră față de edițiile anterioare, la cea din acest an, datorită numărului mare de colegi și prieteni care au răspuns prezent la acest turneu, vom avea o competiţie structurată pe două zile. Vor fi 14 echipe, șapte echipe vor juca în prima zi, sâmbătă, pe 23 martie, iar duminică, 24 martie, se vor duela alte șapte echipe. În prima zi a turneului, pe lângă micii fotbalişti de la Mundo Măureni vor intra în competiţie Timstar Timișoara, Atletico Arad, CFR  Timișoara, AS Recaş, CSM Deva și Luceafărul Drobeta Turnu Severin, urmând ca duminică, în data de 24 martie, pe lângă filiala Mundo din Reșița vor fi prezente echipele Frontiera Drobeta Turnu Severin, CS Bega  Timișoara,  CSM Reșița, CS Giroc, Viitorul Arad și Viitorul Jimbolia. Putem spune că în acest weekend Măureniul va deveni capitala fotbalului juvenil din partea de sud-vest a țării, având în vedere că vor fi prezente echipe din județele Arad, Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin și Mehedinți. Ne bucurăm că am reușit să creștem, să zicem așa, acest turneu, deoarece la început de drum când am pornit această iniţiativă, turneul era organizat pentru echipe din județele Timiș și Caraș-Severin, Măureniul fiind aproximativ pe granița acestor județe. În acest moment, am reușit să capacităm toată zona de sud-vest a țării. Le mulțumim tuturor celor care au răspuns invitației noastre, ne dorim să se simtă bine, iar micuții să plece cu o amintire frumoasă, mai ales că vor fi recompensați cu premii de către organizatori. În speță, premiile vor fi oferite de clubul Mundo, alături de Primăria Măureni. Sperăm ca ei să își dorească să ne revedem și cu alte ocazii, în alte localităţi.”, a spus Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru