Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Handbaliştii juniori de la Liceul Teoretic Traian Vuia din Reşiţa se află încă în vacanţă, dar de săptămâna viitoare îşi vor relua pregătirile.

Faţă de sezonul trecut, au apărut unele mici modificări în structura grupelor de la liceul reşiţean. Vicecampionii naţionali la juniori III, vor evolua acum în primul an la categoria juniori II, sub îndrumarea aceleiaşi profesoare Lucia Moruţ. La juniori I a urcat echipa de juniori II din sezonul 2011-2012, pregătită de profesoara Eva Todoruţ.

În viitorul sezon competiţional, Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa nu va avea echipă înscrisă în Campionatul Naţional de Handbal al Juniorilor III. În schimb, va fi prezentă o echipă de juniori IV, pregătită de prof. Carmen Dumitru. Micii handbalişti reşiţeni au debutat oficial în competiţii în primăvara acestui an, fiind însă cu doi-trei ani mai mic ca vârstă decât adversarii pe care i-au întâlnit.

Cert este că la Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa activitatea handbalistică va continua, iar obiectivele rămân aceleaşi ca în fiecare an, calificarea în fazele superioare ale întrecerii, indiferent de categoria de vârstă. Actuala echipă de juniori II (vicecampioană naţională la juniori III în 2012) îşi va relua pregătirile pe 1 august, la ora 18, la Stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului. Juniorii I vor începe pregătirile luni, 30 iulie.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber