Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Lucrările vizând drumurile județene sunt tot mai limitate din cauza vremii, intervenindu-se deja pentru primele deszăpeziri, din zona montană!

Cea mai recentă ședință a Consiliului Județean, de luni, 28 noiembrie, a decurs aproape cu un consens general, cu ceva zbateri acoperite însă de votul final. „Ședința a mers bine, 20 de puncte în două ore, am avut discuții constructive“, concluziona Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, la finalul întrunirii în care dezbaterile au fost aproape monopolizate de subiectul drumurilor județene și de cel al asistenței sociale.

Întrebat despre drumurile județene, oficialul a declarat că „încă se mai lucrează, a spus șeful județului. Acum cu asfaltările mai puțin. Mai avem câteva pietruiri care trebuie să se facă. Se mai pun petice, am terminat cu covoarele asfaltice, s-a cam terminat vremea, am închis și sezonul de întreținere pe marginea drumului, adică cosire și toaletare, și așteptăm să vină vremea bună, de la anul să putem să continuăm“.

Pentru deszăpeziri, „toate contractele sunt încheiate, a declarat oficialul. Avem și oarece sume puse bine pentru costurile aferente lunii decembrie. Am avut câteva intervenții, deja în zonele alpine a nins. Au fost intervenții și în zona Semenic, și în zona Muntele Mic. În celelalte zone nu am avut încă intervenții. Echipajele sunt pregătite, firmele sunt pregătite“.

JCS-A.M.