Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta după participarea de succes, de zilele trecute, la Târgul de Turism al României, desfășurat la Romexpo București, care i-a convins pe oficialii Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului!

În consecință, oficialii de la minister au adresat județului Caraș-Severin invitația de a participa la Salonul Mondial de Turism de la Paris, din perioada 14-17 martie 2024.

„În cele 4 zile de târg, Consiliul Județean Caraș-Severin a evidențiat bogăția culturală, peisajele spectaculoase și potențialul turistic extraordinar al județului. De la Cheile Nerei la cascada Bigăr și până la vechile cetăți și mănăstiri, Caraș-Severin fiind o adevărată comoară plină de istorie, ce merită descoperită. Momente artistice impresionante susținute de soliști renumiți ai Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin și alți tineri intrepreți, completate prin sfaturile neprețuite pentru turiști și vizitatori oferite de reprezentanții Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Caraș-Severin și de cei ai Serviciului Turism, au făcut ca prezența județului Caraș-Severin la târg să fie una memorabilă.”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Apa pură de izvor din Rezervația Naturală Domogled, îmbuteliată sub brandul celor de la Carpatina, berea artizanală Scorillo din Poiana Mărului, mezelurile cu un gust deosebit ale A&R Produse ca în Soceni sau deliciile bănățene oferite de Mihaela Dragalina (La Miha din Borlova), s-au numărat și ele printre atracțiile standului județeului Caraș-Severin.

JCS-N.C.