Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Arestat preventiv zilele trecute, fostul primar de la Pojejena a beneficiat de clemența magistraților de la Curtea de Apel, care au trecut peste decizia judecătorilor din Caraș-Severin și l-au eliberat din arest!

Omer Radovancovici fusese reținut într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

„Desfiinţează încheierea penală contestată şi rejudecând: Respinge propunerea Ministerului Public-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Caraş-Severin privind luarea măsurii arestării preventive a inculpaţilor DRAGOMIR IASMINA LAVINIA şi RADOVANCOVICI OMER. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei DRAGOMIR IASMINA LAVINIA de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 34/UP/07.10.2023 emis de Tribunalul Caraş-Severin, dacă nu este arestată în altă cauză. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului RADOVANCOVICI OMER de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 33/UP/07.10.2023 emis de Tribunalul Caraş-Severin, dacă nu este arestat în altă cauză. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă!”, se arată în decizia luată de magistrații de la Curtea de Apel Timișoara.

JCS-R.M.