Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La finalul acestei săptămâni vor avea loc meciuri de baby și minihandbal, iar seniorii de la CSM Reșița vor disputa ultimul joc oficial din 2021!

Sâmbătă, 18 decembrie, va fi o zi plină de handbal la Sala Polivalentă din Reșița, unde iubitorii acestui sport vor putea asista la un spectacol total, așa cum anunță organizatorii.

„Sâmbătă va fi spectacol total în Sala Polivalentă din Reşiţa. Începând cu ora 9 se va desfăşura prima ediţie a Cupei Moş Crăciun. Se va juca baby şi minihandbal, terenul va fi împărţit pe de-a latul, într-o parte se va juca babyhandbal, iar în cealaltă, minihandbal. Vor fi şi echipe mixte de fete şi băieţi. Vor participa echipe de la HCS Cîțu Timişoara, ACS Dominicii Moşniţa, CSC Moşniţa, HC Beldiman Arad, Golden Kids Bocşa şi SCM Politehnica Timişoara. Desigur, vor participa şi grupele noastre de la CSM Reşiţa, pregătite de profesoara Carmen Dumitru. Vă invit să veniţi la sală să ne vedeţi, avem în aceste grupe aproximativ 60 de copii. În plus, noi, seniorii, vom juca de la ora 15:00 cu echipa din Târgu Jiu, joc din ultima etapă a returului. Rugăm iubitorii handbalului să vină de acasă cu câte o jucărie de pluş sau orice altă jucărie. În pauza meciului de seniori, aceste jucării vor fi aruncate pe teren, iar noi le vom aduna şi le vom dona la Centrul Sfânta Maria. Promitem să facem şi noi spectacol, la rândul nostru. După meciul seniorilor, cei mici se vor întâlni cu Moş Crăciun, care va veni cu daruri. Evenimentul se va desfăşura pe toată durata zilei, vom avea babyhandbal şi minihandbal până la ora 19:00. Vreau să mulţumesc oamenilor care sunt alături de noi, şi nu sunt deloc puţini”, a spus Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru