Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – E reacția președintelui Consiliului Județean, după ce adjunctul său Marius Isac a anunțat că de acum înainte votează cot la cot cu PSD!

Se cuvine însă o scurtă recapitulare. În campania electorală pentru alegerile locale din 2020, Marius Isac, supărat că n-a fost desemnat candidat din partea liberalilor pentru funcția de primar, își pune piciorul în ghips, ca generalul Stănculescu la Revoluție, și este aproape absent din campanie. Apare totuși pe ultimii metri și face campanie, foarte discret, pentru Romeo Dunca, iar la Caransebeș mult mai puțin discret pentru contracandidatul PNL. Trec alegerile, se întâmplă tragedia cu regretatul Dan Stan și Isac intră în cărți pentru un post de vice. Asta pentru că Dunca își pune obrazul pentru el, deși Marcel Vela nu-l mai dorea în funcții de conducere după episodul septembrie 2020, și așa Isac ajunge vice la județ, răspunzător de asistența socială, muzee etc.

Acum, în 2023, sare în barca lui Mocioalcă, după mai multe negocieri chiar și la senator acasă, supărat din nou că liberalii nu i-au garantat candidatura la Primăria Caransebeș în 2024, în contrapartidă cu demisia acum din funcția de vice, pentru ca postul să fie dat celor de la PMP. Cam asta e, pe scurt, epopeea „liberalului” Isac, cel care fără PNL s-ar fi ocupat doar cu cumpărăturile de rochii din bazarurile Istanbulului pentru magazinul pe care-l are în Caransebeș.

„Ce ar mai fi de zis despre Marius Isac? Sincer? Ştiam că are întâlniri pe la PSD, dar am tăcut. Este o dezamăgire. Să fii supărat e ceva. Îţi trece. Dar când eşti dezamăgit de omul cu care ai discutat multe, pentru care ţi-ai pus obrazul peste tot este altceva. Eu i-am spus că este onorabil să demisioneze pentru a face alianţa cu PMP, iar proiectele judeţului să treacă. În naivitatea mea am crezut că va demisiona. Dar cum să laşi un salariu aşa mare (deşi omul are bani) pentru care nu prea faci mare lucru. L-am considerat prieten, dar dacă ceea ce face îi aduce linişte sufletească, atunci este perfect. Pe mine nu mă mai afectează nimic!”, a spus Romeo Dunca, cel care a crezut în Isac și s-a certat cu liberalii care-i spuneau să aibă grijă cu acesta. Marius Isac a confirmat în aceste zile, nu pentru prima oară, că cine trădează odată va trăda mereu. Deşi, asta ştiu şi Ion Mocioalcă, şi Silviu Hurduzeu

Așteptăm o reacție și din partea senatorului Marcel Vela, președintele unei organizații liberale cărășene tot mai debusolate și asediate de PSD-ul senatorului Mocioalcă!

JCS-Nina Curița