Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Însoțit de parlamentarii liberali Marcel Vela și Jaro Marșalic, de președintele CJ, Romeo Dunca, de membri ai echipei și numeroși susținători, edilul și-a depus astăzi listele de semnături!

În cadrul unei scurte declarații de presă, primarul Ioan Popa a ținut să scoată în evidență rezultatele obținute până acum cu echipa din Primărie, un nucleu foarte bine închegat pe parcursul celor opt ani. „În spatele nostru sunt susținători și propunerile noastre pe lista de consilieri locali. Nu sunt mari diferențe față de 2020, am avut o listă din oameni pe care îi consider onești, cinstiți, relevanți pentru comunitatea în care trăim. S-au mai adăugat câteva persoane pe care le veți cunoaște în zilele următoare. Am făcut câteva promovări, Felicia Quint și Adrian Dacica sunt persoane reprezentative chiar și la nivel de județ și m-am bucurat să-i propun pentru lista candidaților pentru Consiliul Județean. Sunt însoțit de Marcel Vela, senator liberal, fost ministru de Interne, prietenul nostru, și de Romeo Dunca, președintele CJ și, sper eu, cu ajutorul celor care votează, și următorul președinte al CJ! E lângă mine, tot timpul va fi lângă mine și sunt lângă el tot timpul. Suntem un tandem și profit de ocazia asta să cer celor care îl votează pe Romeo Dunca la CJ să voteze și lista PNL la CJ!“, a spus Ioan Popa.

În ceea ce îi privește pe contracandidații să, Popa n-a dorit să se pronunțe încă, deoarece nu îi sunt cunoscute programele cu care aceștia se vor prezenta în fața reșițenilor. „Noi avem un proiect, atât la Reșița, cât și la CJ și le vom prezenta electoratului. În principiu, asta este ideea: electoratul trebuie să aleagă între programe, bineînțeles având în spate și realizările celor care au avut onoarea să-i reprezinte, cum e cazul meu sau cazul lui Romeo Dunca.“, a adăugat el.

Foștilor săi colegi primari liberali din județ, care au părăsit de curând partidul, Ioan Popa le-a transmis în schimb că, „legat de faptul că suntem în Săptămâna Mare, noi n-avem nimic împotriva lor, noi îi iertăm, că așa suntem învățați. Sper să fie iertați pentru gestul lor. Noi mergem înainte, purificați, dacă vreți!“

La rândul său, președintele PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela, și-a manifestat convingerea că liberalii vor câștiga atât Primăria și majoritatea în CL la Reșița, cât și președinția CJ. „Mergând în campanie până în 9 iunie, le vom explica oamenilor că este extrem de important să avem și majoritatea în CJ, pentru a fi liniște și a putea construi programele pe care le are președintele CJ. În altă ordine de idei, reșițenii au văzut că sloganul nostru «Dezvoltăm România» se aplică într-un mod extraordinar de frumos, se lucrează peste tot, sunt șantiere. Nelu Popa și echipa de la Primărie sunt, împreună, printre cele mai performante echipe administrative ale PNL la nivel național, sunt bucuros să îi dau exemplu în fața colegilor din alte județe când avem ședințe de Birou Executiv sau Birou Național. Toate aceste lucruri arată că ceea ce a semănat Nelu Popa în primul mandat își arată roadele acum, în cel de-al doilea pentru ca, în al treilea mandat să ne putem bucura de tot ce se întâmplă frumos în Reșița!“, a conchis Ion Marcel Vela.

JCS-Walter Fleck