Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primarul Ioan Popa i-a făcut o ofertă lui Călin Cheregi să se întoarcă la club și să ocupe o funcție în cadrul Centrului de copii și juniori din Valea Domanului!

Popa a apreciat munca pe care a făcut-o Cheregi la Centrul de copii și juniori, dar mai ales că a reușit să promoveze echipa de seniori în Liga 2, și de aceea încearcă în această perioadă să-l aducă pe antrenor înapoi la CSM Reșița.

„Aș vrea să nu trec peste mulțumirile pe care i le aduc lui Călin Cheregi, deoarece prin efortul lui am ajuns în Liga 2. Aveam anul trecut o echipă foarte modestă, după plecarea lui Dan Alexa cam jumătate din echipă s-a dus. Fără fițe și cu smerenie ne-am văzut de drum și am reușit să promovăm. Îi mulțumesc lui Călin Cheregi și îi transmit faptul că el este încă binevenit la CSM Reșița, la Centrul de copii și juniori. Călin Cheregi este un om care are un spirit pedagogic foarte bun și ne-ar fi de mare folos să vină înapoi la CSM Reșița. O să vorbesc zilele acestea cu el și sper să-l conving să vină înapoi!”, a declarat primarul Ioan Popa.

JCS-Ștefan Moraru