Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Acuzaţiile victimei se referă la 100 de euro, 500 de lei şi 20 de litri de motorină pe care i le-a dat inspectorului de muncă, despre suta de euro invocându-se că ar fi trebuit să ajungă la un superior!

Un inspector cărăşean de muncă (D.M.L.C.), angajat în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Caraş-Severin, în structura Serviciului de Sănătate şi Securitate în Muncă, a fost trimis în judecată pentru un concurs de infracţuni, în listă figurând luarea de mită şi traficul de influenţă, după cum ne informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Pe scurt, palmaresul penal de care este bănuit inspectorul de muncă ar consta „în aceea că, în zilele de 2, 5 şi 6 decembrie 2019, a pretins foloase necuvenite de la denunțătoarea D.M., asociat în cadrul SC E.C. SRL Bocşa, pentru a nu-și exercita atribuțiile de serviciu constând în aplicarea unei amenzi contravenționale denunţătoarei D.M., foloase pe care le-a primit la data de 2, și respectiv 11 decembrie 2019 (100 de euro, 500 de lei şi 20 de litri de motorină), în contextul descris invocând faptul că suma de 100 de euro o va remite șefului său, astfel încât acesta să favorizeze neaplicarea sancțiunii. Rechizitoriul a fost întocmit de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin şi a fost avizat de prim-procuror Laura Gabriela Iancu“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

JCS-A.M.