Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Începând de vineri, 7 noiembrie 2014, de la ora 11:00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Caraş-Severin, situat pe str. Traian Lalescu nr. 27 (lângă Direcţia Muncii) vor fi acordate ajutoarele de urgenţă de la bugetul de stat, aprobate prin Hotărârea de Guvern nr. 940/29.10.2014 în urma demersurilor Primăriei Reşiţa.

Acestea sunt destinate celor 450 de familii care au fost abonate la operatorul de termoficare – SC CET 2010 Reşiţa SRL, în insolvenţă. Acestea vor putea fi ridicate de la Biroul de Relaţii cu Publicul, de la două ghişee după următorul program: vineri, 7 noiembrie 2014, de la ora 11, sunt aşteptate persoanele cu iniţiala numelui de la A la L, iar sâmbătă, 8 noiembrie, cele cu iniţiala numelui M-Z.

Pentru ridicarea ajutorului de urgenţă este obligatoriu ca titularul să se prezinte cu actul de identitate în original. În cazul în care se prezintă rude/afini/alte persoane în locul titularului, acestea trebuie să deţină o împuternicire notarială pentru ridicarea ajutorului de urgenţă şi actul personal de identitate în original.

5 Comments

 1. Oamenii au fost sunati ieri dupa masa pana seara tarziu sa isi ridice azi banii, e plin de batrini care abea se tin pe picioare la coada. Halal organizare.
  Cine imi pune o centrala pentru 3000 de lei?

  • cristi vancea Reply

   Eu am fost programat ptr maine dar am stat cu mama mea care a incasat banii azi.la sf am ridicat si eu banii asa ca am vazut tot.a fost o organizare fbuna la ora doua toata lumea luase banii,deci in 3 ore ptr ca a inceput la 11.nu a fost coada deloc.sau dat bilete de ordine si am intrat cate zeze oameni.au fost scaune si si apa ptr oameni.de ce arunci cu noroi degeaba

   • Daca nu a fost coada de ce ati intrat cate zece?
    Daca nu a fost coada de ce s-au pus la dispozitie scaune si apa?
    Am fost anuntati cu o seara inainte sa ridicam bani a doua zi incepind cu ora 11.
    Ma mir ca nu au fost batranii jefuiti de bani pe strada.
    Din Aprilie nu am mai avut caldura si apa calda.
    Acum inainte de turul doi se face pomana electorala.
    Ce sa fac cu aia 3000 de lei mai intai?
    O centrala costa 2000 de lei
    Am incercat sa spal caloriferele, nu am reusit, sunt impietrite cu noroiul de la CET
    Im trebuiesc cel putin doua calorifere noi, ca. 300 de lei
    Din fericire eu am ceas de gaz individual si proiect.
    Conductele trebuiesc inlocuite
    Mesterul ma costa ca. 800 de lei
    Punerea in functiune si avizul pe functionare inca vreo 100
    Primesc aviz pe functionare fara sensor de gaz?
    Iarna asta e clar ca o sa inghetam de frig cu mila guvernului.
    Le dau banii inapoi, sa vina sa-mi puna centrala, eu singura cu 3000 de lei nu ma descurc.

 2. Unde sunt restul de 1000 abonati ?
  Primaria poarta toata vina pentru neregurile in intocmirea dosarelor ,au ramas 1000 de fosti abonati cu o situatie nerezolvata . Achetele sau facut intru-o dezordine demna de o cauza mai buna( dosarele oamenilor nu au avut nr de inregistrare,au pierdut acte din dosar si acum dau vine pe noi abonatii.Pentru nefericiti au decis 500 lei ,consilierii locali tac si nu vad nedreptatea si discriminarea . La vot fratilor .

  • astea sunt pomeni electorale, daca nu erau alegerile nu se miluiau cu nimeni
   Nu au fost rezolvate nici un fel de situatii, nici cu 3000 si nici cu 500 de lei nu-ti poti pune centrala, oamenii isi vor plati cu acesti bani curentul consumat cu radiatoarele electrice, medicamentele, datoriile la „magazinele” de cartier…. si vor ingheta de frig.

Adaugă comentariu