Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La prima întâlnire din acest an, aleşii reşiţenilor au decis să revină asupra unei hotărâri de consiliu local aprobată nu demult, mai exact la finalul lunii decembrie. Aşa că taxele speciale aprobate recent şi care au intrat în vigoare pentru acest an fiscal au mai fost completate cu încă o anexă!

Iniţial, hotărârea de consiliu local avea 25 de anexe, iar zilele trecute, Consiliul Local Reşiţa a decis să se mai adauge una. Mai exact, anexa cu numărul 26 prevede taxele speciale pentru bazele sportive administrate de primărie, Gloria şi Arsenal.

Astfel, pentru închirierea unor spaţii amenajate şi dotate pentru cazare şi aici vorbim de o cazare permanentă pentru sportivii de performanţă (minimum 3 luni pe an) se va percepe un tarif de 30 lei/pat/zi. În schimb, pentru cazările ocazionale tot pentru sportivi, tariful este de 35 lei/pat/zi, iar pentru terţe persoane 40 lei/pat/zi.

Pentru garsonierele de la baza Gloria, pentru o cameră cu două paturi se va aplica un tarif de 75 lei/pat/zi, iar pentru o cameră cu trei paturi, 50 lei/pat/zi.

JCS-Nicoleta Moraru