Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Declaraţia vine chiar de la colegul și prietenul Sorin Grindeanu, la social-democrați deranjul fiind destul de mare că nu dețin frâiele în Caraș-Severin!

Cu întăriri serioase în ultimele luni, unele chiar de la colegii liberali din coaliție, PSD Caraș-Severin nu concepe altceva decât să recâștige consiliul județean pe care l-a pierdut în 2020. Eșec aruncat de prim-vicele PSD, Sorin Grindeanu, în cârca fostei conduceri a filialei cărășene. „PSD-ul trebuie să recâștige consiliul județean, nu există nuanțe aici. Faptul că au sprijin foarte mare la București și PSD Caraș are oameni numiți în poziții extrem de importante, faptul că au reușit să-și întărească echipa în ultimele luni, faptul că au reînceput să funcționeze motoarele organizației județene pentru că au fost gripate aceste motoare în 2020, 2019, chiar și 2018, și s-au văzut efectele, s-a pierdut CJ-ul, o greșeală votul pentru… (Romeo Dunca și liberali – n.r.) și aia o vedeți cu toții. Revenind, colegii mei trebuie să recâștige județul, nu există nuanțe. Silviu (Hurduzeu- n.r.) are sprijinul meu total, știe asta, dar ținta trebuie să fie asta: Silviu trebuie să recâștige în 2024, la Caraş, consiliul judeţean. Asta e!”, a spus Sorin Grindeanu la Caransebeș.

Pentru asta, a mai adăugat liderul PSD, e nevoie de foarte multă muncă la nivelul organizațiilor, una dintre cele vizate fiind cea de la Reșița, acolo unde social-democrații au fost înfrânți categoric de Nelu Popa.

JCS-Nina Curiţa