Caraş-Severin, Romania

CLUJ-NAPOCA – Într-un meci în devans din etapa a 23-a a Diviziei A de handbal masculin, Seria B, HC Adrian Petrea Reșița a învins duminică seara pe Universitatea Cluj-Napoca, în deplasare, cu 30-28.

Formația reșițeană, antrenată de fostul internațional Adrian Petrea (foto), a avut parte de un meci greu, în compania unei echipe care își dorește să prindă un loc la barajul de promovare în prima ligă.

„Am anticipat acest joc greu, a spus Adrian Petrea. Orice echipă își dorește să învingă liderul, iar clujenii speră să prindă locul 3, care înseamnă participarea la barajul de promovare în Liga Națională.“ În cele din urmă HC Adrian Petrea Reșița s-a impus cu 30-28 și a bifat al 23-lea succes consecutiv din actuala ediție de campionat.

Promovată matematic în Liga Națională încă dinaintea acestei etape, formația reșițeană dispută în această lună ultimele meciuri de Divizia A. Au jucat în meciul de la Cluj-Napoca: Ionescu, Drăghici – Rohozneanu (7 goluri), Huta (5), Pârvan (4), Bahan (4), Ignat (3), Starchenko (3), Vaidasigan (2), Rugaci (2), Grozăvescu, Steiner.

HC Adrian Petrea Reșița conduce în clasament cu punctaj maxim, 69 de puncte, și va disputa următorul meci de campionat, luni, 11 mai, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.