Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Într-un meci din etapa a 24-a a Diviziei A de handbal masculin, Seria B, HC Adrian Petrea Reșița a învins luni seara pe Universitatea Craiova, cu scorul de 42-30 (24-14).

Înaintea meciului disputat la Sala Polivalentă din Reșița au fost prezentate publicului și junioarele I de la Universitatea Reșița, medaliate cu bronz în turneul final al Campionatului Național de Handbal al acestei categorii de vârstă. Elevele antrenorului Cristian Busuioc au fost aplaudate la scenă deschisă de spectatorii din sală și au primit buchete de flori din partea handbaliștilor de la HC Adrian Petrea Reșița.

Junioare-I-Universitatea-Re

Iubitorii handbalului le-au putut vedea pe cele ce au scris istorie în turneul final de la Cluj-Napoca: Adriana Voina (cea mai bună jucătoare și cea mai prolifică marcatoare de la turneul final), Alexandra Popescu, Alina Cristea, Claudia Baldovin, Claudia Stanciuc, Lavinia Grozuța, Lorena Mocodean, Cătălina Dumitrescu, Alexandra Pîrcioagă și pe sărbătorita zilei, Alexandra Dinu.

Meciul de handbal a avut o favorită certă încă din start. Liderul autoritar al Diviziei A, Seria B și-a respectat blazonul și a început tare partida, iar la 5-0 în minutul 6 antrenorul oaspeților a solicitat primul time out. Meciul a continuat în aceeași notă, cu handbaliștii lui Adrian Petrea în prim-plan, făcând spectacol. De la echipa craioveană s-a remarcat reșițeanul Alexandru Ion, autor a opt goluri, acesta fiind urmărit din tribună de fosta sa profesoară de la Liceul Teoretic „Traian Vuia“, Eva Todoruț, care l-a pregătit din clasa a V-a până la terminarea junioratului. Într-un final urmărit în picioare de public, Marius Bahan, cu o aeriană, a închis tabela la 42-30 pentru HC Adrian Petrea, echipă care a bifat luni seara succesul cu numărul 24 din actuala ediție de campionat.

HC Adrian Petrea: Drăghici, Sămînță, C. Ionescu – Pârvan (8 goluri), Rugaci (7), Lela (7), Vaidasigan (6), Bahan (4), Starchenko (3), Huta (3), Ignat (2), Grozăvescu (1), D. Ionescu (1), Daia, Steiner. Antrenor: Adrian Petrea.

Universitatea Craiova: Păun, Gheorghiță – A. Ion (8 goluri), Ianăși (6), Zarițchi (5), Ciorogaru (3), Luntraru (3), Tudor (3), Maxim (2), Ciocoș, Iovănescu, Dumitrescu, Gușatu. Antrenor: Costin Dumitrescu.