Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au remizat sâmbătă, 13 noiembrie, scor 27-27, cu SCM Politehnica Timișoara!  Partida din turul campionatului dintre cele două echipe bănățene s-a încheiat tot la egalitate, scor 34-34!

„A fost un meci destul de greu, așa cum ne așteptam să fie. Din păcate, nu am învățat din greșelile pe care le-am făcut în meciul trecut cu Poli. Am fost un pic cam nervoși, ceva nu ne-a ieșit cum trebuie, dar trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe. Trebuie să avem mai multă luciditate la finalizare. Apărarea cred că a fost destul de bună, dar trebuia să înscriem. Este greu să câștigi meciul atunci când nu înscrii din ocaziile pe care le ai”, a declarat portarul Ionuț Tănasă.

Raul Heimbach, cu șase reușite în poarta Timișoarei, a spus la final: „Din punctul meu de vedere, jocul nostru a fost unul destul de modest. Aveam o revanșă de luat, precedentul joc de la Timișoara s-a terminat la egalitate și ne-am fi dorit să câștigăm. Sper să strângem rândurile, deoarece ne așteaptă câteva meciuri foarte grele. Nu știu ce n-a mers la acest joc, cred că am intrat toți puțini nervoși în joc. Nu vreau să comentez prea mult, dar jocul de la acest meci nu ne-a ieșit. Sunt sigur că vom rezolva la antrenamente și vom arăta mult mai bine în meciurile viitoare”.

CSM Reșița: Marius Negru (2), Constantin Obrogea, Cosmin Blagoe, Marius Bahan (6), Ionuț Tănasă, Snezan Radoslavevici (4), Raul Heimbach (6), Cosmin Burac, Marian Negru (5), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (1), Alex Gîrban (1), D. Turcuman, Lucian Ignat (1), Eduard Belchite (1) și Denis Dumuța.

După această etapă, Reșița este pe locul 2, cu 17 puncte, la șapte puncte distanță de liderul CSM Oradea. Pe locul 3 este Universitatea Craiova, cu 16 puncte. În etapa a IX-a, rosso-nerii vor juca pe 17 noiembrie, în deplasare cu oltenii.

JCS-Ștefan Moraru