Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – A doua ediție a turnelui „CUPA prof. ION LEPŞI” s-a desfășurat duminică, 29 septembrie, la Bocșa. Competiția de handbal feminin junioare a fost cucerită la final de gazdele de la ACS Golden Kids Bocșa, Școala gimnazială „Sfânta Maria” numărul 7 s-a clasat pe locul secund, iar LPS Cetate Deva a completat podiumul. Au mai participat la acest turneu ACS Băile Herculane și CS Leu Giarmata, iar echipa din Drobeta-Turnu Severin s-a retras din competiție.

„O competiție care este în creștere de valoare față de anul trecut. Am fost plăcut surprins de atmosfera creată la primele meciuri, familiile și-au încurajat echipele favorite. A reînviat handbalul feminin la Bocșa. Bunicul meu s-a ocupat de echipa de handbal din orașul Bocșa și și-a desfășurat întreaga activitate din cariera lui de profesor doar în orașul Bocșa. A fost o competiție foarte frumoasă, cu excepția comportamentului prof. antrenor de la echipa din Drobeta-Turnu Severin, care, la o întrecere amicală și organizată în memoria unei persoane, și-a retras echipa din competiție. Nu a fost un exemplu bun din partea acestui domn profesor. Echipa din Bocșa a cucerit pe drept acest trofeu, a fost net superioară celorlalte formații. A câștigat toate meciurile la scor. Le felicit pe fete pentru asta”, a spus nepotul regretatului profesor Lepși, Daniel Amariei.

Turneul a fost organizată de Primăria Bocşa, Consiliul Local Bocşa, Casa Orăşenească de Cultură, A.C.S. Golden Kids Bocşa şi membrii familiei Lepși, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

Ștefan Moraru