Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – Azi, la bursa politică din judeţ, se vorbea doar despre plecarea lui Costel Ursu la PSD, „alt liberal care părăseşte banca PNL“. Nu este nicio noutate pentru mulţi. Iar ştirea contează doar pentru că în poză apar Ciolacu, Grindeanu şi Hurduzeu!

Revenind, primarul Oraviţei nu a fost plecat niciodată din PSD pentru că Silviu Hurduzeu, şeful social-democraţilor cărăşeni, nu a avut vreodată timp să îi semneze dispoziţia de excludere, ţinându-l într-un şah continuu. Şi bine a făcut, pentru că numai aşa Hurduzeu i-a dat mat.

Nici Ursu nu a pierdut nimic. A obţinut o serie de finanţări, sprijinit de PNL, că doar nu credeţi că Nedelcea s-a uitat vreodată la proiectele primarului de Oraviţa, şi-a făcut firme în care odraslele sunt asociate cu lideri ai PNL, a stat pe lângă Dunca până s-a schiţat proiectul Marila, a fost pe lângă șeful CJ când s-a asfaltat drumul spre Brădişorul de Jos. Nici nu avea de ce să stea mai mult, pentru că Ursu a vrut să fie liberal pentru Marcel Vela. Iar acum s-a reîntors în familia politică a PSD. Cam atât.

Are Dunca vreo vină? Probabil că da, are o cârcă tare în care i se pun toate! Sau poate aceeaşi pe care a avut-o Mocioalcă atunci când Costel Ursu a bătut la porţile PNL…
În rest, despre plecările la PSD, primarul Reşiţei, Nelu Popa, ne-a spus recent: „Să plece cine vrea. Numai aşa se face curăţenie completă în PNL!“

JCS-Nina Curița